Info

Festival info

Datum
Kletskoek vindt plaats op: 09 oktober 2021. De deuren gaan op om 15:00 en zullen om 01:00 sluiten.
Locatie
Beachclub Sunrise, Aquabest – Best.
Minimumleeftijd
Kletskoek is een 18+ event. Zorg dat je altijd een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs bij hebt.
Legitimatie
Een geldige legitimatie in de vorm van een paspoort, ID kaart of rijbewijs is verplicht. Bij twijfel kan de beveiliging vragen om een geldig identiteitsbewijs te laten zien.
Garderobe
Er is een garderobe aanwezig met voldoende capaciteit voor jassen, tassen en overige kleding.
Munten
Iedere editie maakt Kletskoek gebruik van unieke munten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.
Pinnen
Op Kletskoek is geen pinautomaat aanwezig. Echter kun je wel munten aanschaffen middels cash of door met pin te betalen.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Kletskoek nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren.
Selfiesticks
Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel foto apparatuur
Wil je jouw Kletskoek ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #kletskoek. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl.
Deodorant
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.
Locatie tussentijds verlaten
Wanneer je de locatie verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. En verder adviseren we vooral om binnen te blijven.
Lichamelijke beperking?
Beachclub Sunrise is prima begaanbaar voor mindervaliden en alles is gelijkvloers.
Medicatie
Wanneer je tijdens Kletskoek gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Roken
Er is een speciale rookruimte ingericht waar er buiten gerookt kan worden. Op de locatie is roken inclusief e-sigaretten verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Sigaretten te koop
Er zijn geen sigaretten verkrijgbaar tijdens Kletskoek. Er is namelijk geen losse verkoop en er is ook geen sigaretten automaat aanwezig. Dus ben hier op voorbereid.
Voel me niet lekker
Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin en spreek iemand van het (bar) personeel aan.

Verplaatsing Kletskoek n.a.v. COVID

Wat gebeurt er met mijn Kletskoek 27 maart 2021 tickets?
Alle tickets van Kletskoek – 27 maart 2021 worden automatisch omgezet naar de nieuwe editie van 09 oktober 2021. Je krijgt dus geen nieuw ticket toegestuurd. Het ticket van 27 maart 2021 (of 10 oktober 2020) is dus gewoon geldig.
Wat als het niet mogelijk is om 09 oktober 2021 te komen?
Mocht je op 09 oktober niet kunnen en dus gebruik willen maken van een refund, stuur dan voor 23 april 2021 23:59u een e-mail naar info@firstvision.nl met daarin je naam en e-mail adres die je gebruikt hebt om de tickets te bestellen plus het aantal tickets. Let op: doe dit dus vóór genoemde datum, daarna is geen restitutie meer mogelijk. Op 30 april 2021 zullen alle aangevraagde restituties worden verleend. Het kan een aantal dagen duren voordat je geld terug op je rekening staat. Dit verschilt per bank.

Tickets

Vragen over tickets
De ticketverkoop van Kletskoek verloopt via Eventbrite. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@firstvision.nl.
Ticketverkoop via derden
We raden je aan om enkel tickets voor Kletskoek te bestellen via onze eigen kanalen. Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Tevens zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de officiële kanalen van Kletskoek.

Vervoer

Parkeren
Kom je met de auto? Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen voor de deur bij het Beachclub Sunrise.

Contact

Contact
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de Info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl.
Persaanvraag
We willen alle fotografen en cameramannen die op Kletskoek professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr-afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl.

Get your Tickets now

Get your tickets