Info

Festival info

Locatie
Beachclub Sunrise, Aquabest – Best.
Minimumleeftijd
Kletskoek is een 18+ event. Zorg dat je altijd een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs bij hebt.
Legitimatie
Een geldige legitimatie in de vorm van een paspoort, ID kaart of rijbewijs is verplicht. Bij twijfel kan de beveiliging vragen om een geldig identiteitsbewijs te laten zien. Geen ID bewijs = geen toegang.
Lockers
Er zijn genoeg lockers aanwezig waar waardevolle spullen opgeborgen kunnen worden.
Cashless betalen
Wij werken met een Cashless systeem waardoor het niet meer nodig is om munten te kopen. Alle betalingen tijdens het evenement worden gedaan via een App, die binnenkort te downloaden is in de App- en Playstore. Je wordt hier spoedig over geïnformeerd.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Kletskoek nog heerlijk naar muziek kan luisteren, zonder ruis in je oren. Vergeet niet om je oordoppen mee te nemen want tijdens Kletskoek worden géén oordoppen verkocht.
Selfiesticks
Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw Kletskoek ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #kletskoek. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl.
Deodorant
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.
Locatie tussentijds verlaten
Wanneer je de locatie verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. En verder adviseren we vooral om binnen te blijven.
Lichamelijke beperking?
Beachclub Sunrise is prima begaanbaar voor mindervaliden en alles is gelijkvloers.
Medicatie
Wanneer je tijdens Kletskoek gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Roken
Er is een speciale rookruimte ingericht waar er buiten gerookt kan worden. Op de locatie is roken inclusief e-sigaretten verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Sigaretten kopen
Er zijn geen sigaretten verkrijgbaar tijdens Kletskoek. Er is namelijk geen losse verkoop en er is ook geen sigarettenautomaat aanwezig. Wees hier dus op voorbereid.
Wat moet ik doen als ik me niet goed voel?
Wanneer je je niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin en spreek iemand van het (bar) personeel aan.

Corona maatregelen

Toegang met negatief testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs
Het is verplicht om een negatief testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te tonen bij entree. Via www.testenvoortoegang.nl kun je vanaf 24 uur voor aanvang van Kletskoek een test afnemen. Je krijgt een QR-code, die je via de CoronaCheck-app of https://coronacheck.nl/nl/ kunt laten omzetten naar een officieel coronatoegangsbewijs. Dit toegangsbewijs dient naast je ticket gescand te worden. Geen negatief testbewijs in de app, plus geldig ID-bewijs = geen toegang.
Moet ik me laten testen als ik niet volledig gevaccineerd ben?
Het is verplicht om een negatief testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te tonen bij entree. Als je niet volledig bent gevaccineerd en/of geen herstel bewijs hebt, dien je een negatief testbewijs te laten zien. Via www.testenvoortoegang.nl kun je vanaf 24 uur voor de aanvang van Kletskoek een test afnemen. Je krijgt een QR-code, die je via de CoronaCheck-app of https://coronacheck.nl/nl/ kunt laten omzetten naar een officieel coronatoegangsbewijs. Dit toegangsbewijs dient naast je ticket gescand te worden. Geen negatief testbewijs in de app, plus geldig ID-bewijs = geen toegang.
Ik ben al volledig gevaccineerd, moet ik me alsnog laten testen?
Het is verplicht om een negatief testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te tonen bij entree. Als je volledig bent gevaccineerd bent en dit aan kan tonen met een QR-code in de Corona Check-App, hoef je je niet meer te laten testen.
Ik ben positief getest waardoor ik niet meer naar Kletskoek mag, krijg ik mijn geld terug?
Wanneer je vlak voor Kletskoek positief test op Corona en daardoor niet meer naar het evenement mag, ontvang je het geld van je ticket terug. Stuur hiervoor een mail naar info@firstvision.nl met daarin bewijs van je positief testresultaat.
Is het dragen van een mondkapje verplicht?
We werken met toegangsbewijzen, waardoor het dragen van een mondkapje niet meer nodig is.
Wordt de 1,5 meter regeling gehanteerd op Kletskoek?
We werken met toegangsbewijzen, waardoor het houden van 1,5 meter afstand niet meer nodig is.

Tickets

Vragen over tickets
De ticketverkoop van Kletskoek verloopt via CM.com. Heb je vragen over je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@firstvision.nl.
Ticketverkoop via derden
We raden je aan om enkel tickets voor Kletskoek te bestellen via onze eigen kanalen. Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Ook zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de officiële kanalen van Kletskoek.

Vervoer

Parkeren
Kom je met de auto? Er zijn meer dan genoeg betaalde parkeerplaatsen voor de deur bij het Beachclub Sunrise. Parkeren kost €5,- Pin only.

Contact

Contact
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl.
Persaanvraag
We willen alle fotografen en cameramannen die op Kletskoek professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr-afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl.

Get your Tickets now

Get your tickets